VILL DU HJÄLPA TILL?

Vill du veta mer eller kanske vara med och försöka göra skillnad:

http://www.alvraddarna.se

 

Vattenkraften

Hur ser den egentligen ut?

 

 

En sida bara för att visa hur svensk vattenkraft ser ut idag.

Det är dags att vi ser till att även vattenkraften följer dagens miljölagstiftning.

Älvräddarnas Samorganisation

Det lättaste sättet är att, i vart fall minst, bli stödmedlem i Älvräddarna

 

 

 

Älvräddarnas Samorganisation

Älvräddarna kämpar för att befintlig vattenkraft ska miljöanpassas med fiskvägar, fingaller, omlöp, ålyngelledare, minimitappning osv.

Stopp för all ny utbyggnad av vattenkraft. Utrivning av onödig vattenkraft. T.ex. den som producerar väldigt lite el men förstör viktiga vattendrag. Strömmande vattendrag kan (om den restaureras och befrias från vattenkraft) bli en viktig grundplåt för glesbygdens försörjning. Detta i form av hållbar sportfisketurism, ekoturism, forspaddling, forsränning osv.

 

Detta arbete kräver ofta smått heroiska insatser av medlemarna men det behövs också pengar. Ställ upp för våra vatten och bli en Älvräddare du också. Det kräver inte att du MÅSTE göra något men ett stödmedlemskap hjälper alltid till med ekonomin. Klicka på bilden för att komma till Älvräddarnas sida, där finns information om hur man går tillväga för att komma med i gänget. Eller kanske rentav bli sponsor.

 

 

 

 

 

 

Har du bilder på resultatet av vattenkraft och vill visa dem här, undrar du över något eller om det rentav utav misstag blivit så att du har en bild med som du inte vill ha publicerad här?

Skicka ett meddelande till: info@vattenkraften.se